Mijn verhaal

Ja, regelmatig ben ik ook vastgelopen, zowel op professioneel vlak als privé. Vallen en weer opstaan noemen ze dat. Echtscheiding, overlijdens, business die niet meer loopt, nieuwe business opstarten en weer geld verdienen, volgen en dan zelf leiding nemen en geven. Falen en dan weer successen vieren.   Na 29 jaar een atypische loopbaan te hebben afgelegd kan ik meespreken van stress, werkdruk, werklast, teleurstellingen, frustraties, maar ook van trots, plezier, vertrouwen, voldoening, succes en samen geluk delen.  Beginnen als onervaren, jonge onderneemster – regiomanager zijn van meer ervaren en oudere teamleden – je eigen immokantoor starten – business develop manager worden van héél diverse afdelingen –  of lid worden van het  managementteam… het liep niet altijd van een leien dakje.

Voortdurend was ik op zoek naar antwoorden en oplossingen. Ik vond tips en tricks. Keek uren naar  Youtube videos. Volgde diverse opleidingen. Las boeken bij de vleet. Nam de tijd om te luisteren naar boeiende ervaringsdeskundigen. Met mensen in verbinding gaan is mijn passie, daar ligt mijn kracht. Natuurlijk weet ik niet alles, …maar wat ik gedurende die vele jaren als ervaring en kennis heb opgedaan wil ik graag gebruiken om je bij te staan in de realisatie van jouw loopbaan.

“Happiness is when what you think,
what you say, and  what
you do are in harmony.” 

Mahatma Gandhi.

Mijn waarden

Ik ben een coach met een eigen of misschien wel “eigenwijze”stijl. “What you see is what you get”. “Walk your talk”. Daadkracht en zorgzaamheid zijn twee eigenschappen die je bij me kunt terugvinden.

Mijn liefde voor mensen, entrepreneurship en levensenergie spelen een grote rol in mijn unieke coaching. Ik motiveer, inspireer en begeleid mensen die verandering willen creëren. Mijn jarenlange ervaring in het leven én bedrijfsleven komt hier ten goede.

Zorg dat je een plan hebt, anders word je een onderdeel van andermans plan.

Mijn ervaring

  • 1991 oprichting van mijn managementsbedrijf (business center “Rentel” op beurzen, organisatie van events o.a. European Diplomatic Exhibition, dienstverleningen voor diplomaten: Royal Diplomatic Serivces, relocation services, real estate)
  • Partner bij Brussels Relocation (expats in Brussels) – Belgium Relocation Center (expats in Antwerp)
  • Manager record management bij Allied Arthur Pierre / Crown Sirva Relocation
  • Zaakvoerder van het immokantoor A Cosy House (furnished apartments in Antwerp)
  • Bij DELA de uitvaartspecialist (regiomanager van zone Limburg – zone Antwerpen –  manager nabestaandenzorg  – manager C.RE.A. team (Crematorium Hasselt, Brugge en Mons, Repatriëringen te Brussels Airport en After Care)
  • Manager Coach (personal coaching & trainingen – motiveren, inspireren en mensen terug in hun kracht zetten)